Susanne Thea

Susanne Thea, Foto Lars Moosdorf 2020.

Susanne Thea har malet platte for .

2018     Vinduespudser René Høyer

2014    Fabrikant Niels Erik Jacobsen

Henrik Bach 2020

Susanne Thea
Susanne Thea er uddannet i Australien og Danmark.

En kunstner i fokus

Susanne Thea?er en anerkendt kunstner, hvis 72 meter?"Paraphrase of the Bayeux Tapestry"?, hendes udstilling?"De kom fra det mørkeblå hav .."?16,5 meter tørt punkt og monotype der illustrerer slaget ved Clontarf 1014, vikingerne ud af Irland eller ... og unikt personligt figurativt sprog har?tiltrukket international opmærksomhed?og forståelig nok en stor interesse fra museer over hele verden.

Hun bruges som gæsteforelæser af kunsthøjskoler, der holder foredrag og introduktioner til sit opfindelige og vittige figurati-sprog og ætsning og udskrivningsteknikker, hun favoriserer.

"Jeg tager en meget fri og eksperimenterende tilgang til mit arbejde og bruger mere end 400 år gammel grafik og udskriver teckniques til mine kobberetsninger, træsnit og monotyper. På denne måde er jeg i stand til at skabe, meget præcist, billede, som jeg har i tankerne. "

Hendes detaljerede billeder tiltrækker opmærksomhed på grund af deres udsøgte stil og sans for humor;?og der er nye opdagelser, der skal gøres, hver gang du vender tilbage til dem.

Jeg glæder mig over verbal og ikke-verbal dialog. Fortælling' er et vigtigt aspekt af min kunst

Susanne Thea