Villy Skaarup

Villy Skaarup har malet 4 platter

Villy Skaarup

Han er født på Tårnborgvej 11 i Korsør den 3. juni 1936 som søn af Yesda, født Clausen, og arbejdsmand Valdemar Johannes Skaarup.

Villy Skaarup bliver udlært hos Søvang, Korsør Motor Fabrik, i 1957. Herefter bliver han indkaldt som marinesoldat og sejler ved Færøerne ved fiskeriinspektionen. Det er en god tid, og Villy får på den måde en stor kærlighed til Færøerne og har været der flere gange siden.

Efter soldatertiden tager Villy i 1960 ud at sejle med et skib fra rederiet Progras. Derefter læser han i Odense til ingeniør og får bagefter job hos .FLSmidth.

I 1965 bliver Villy faglærer på Teknisk Skole i Slagelse. Han bliver gift med Bodil, og de får to børn, Martin og Hanne.

I 1972 bliver huset på Humlevænget 5 erhvervet. En dag er Villy og Bodil ude at se på malerier i Slagelse og Korsør, Men de syntes, de er dyre, og derfor mener Villy, at malerierne kan han selv male. Sådan begynder Villy at male, Og det er blevet til mange gennem tiden. Villy får også interesse for jagt, og denne hobby har ført til rejser i Afrika flere gange.

Ved Klinthuset ca.1940 Villy, Yesda, lillebror Svend og far Valdemar Johannes Skaarup
Her er lidt af det Villy har malet
Skoleskibet København

Oplagt af Henrik Bach 2020